“Centrul de Documentare și Informare, spațiu al lecturii și comunicării”

Stimate colege, stimati colegi,
 
Avem bucuria de a va anunta ca, în perioada 11-12 decembrie 2015, este organizată la SIBIU a 5-a ediție a Conferinței Naționale a CDI având ca temă “Centrul de Documentare și Informare, spațiu al lecturii și comunicării”.
 
Conferinta Nationala a CDI este organizata de CCD Sibiu, Biblioteca Astra Sibiu, ISJ Sibiu, Facultatea de Litere și Arte Sibiu, ARS CDI, Asociaţia Bibliotecarilor din România (ABR), Asociaţia EduMedia, Asociaţia ECCE Educaţia și susţinută de Institutul Francez din România și Asociaţia Membrilor Ordinului “Palmes Academiques” (AMOPA) din România și avizata de Ministerul Educaţiei si Cercetarii Stiintifice.
 
Conferinţa se adresează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar (profesori documentariști, bibliotecari școlari, profesori-responsabili CDI și profesori, învăţători, educatori) din unităţi de învăţământ în care funcţionează CDI, directorilor CCD și profesorilor metodiști, formatorilor, reprezentanţilor asociaţiilor profesionale de profil,  precum și studenţilor din facultăţile de profil.
 
Acţiunea se va derula pe parcursul a două zile, în care sunt organizate conferinţe susţinute de invitaţi din mediul academic din România și Franţa, ateliere de lucru pe domenii specifice, prezentări de proiecte/activităţi didactice propuse de participanţi.
 
Prezentările în plen și atelierele organizate în cadrul Conferinței vor permite evidențierea și dezbaterea aspectelor legate de utilizarea pedagogică a resurselor CDI în activitatea de susținere și promovare a lecturii, din perspectiva participării CDI la dezvoltarea unei culturi a informației a elevilor, participarea la dezvoltare competențelor cheie ale elevilor și asigurării egalității de șanse privind accesul la educație.
 
Pentru a valoriza experiențele pozitive în implementarea și funcționarea CDI în sistemul de învățământ preuniversitar din România, participanţii la întâlnire sunt invitați să se înscrie cu prezentări ale activităților/proiectelor derulate în CDI în vederea susținerii acestora în atelierelor organizate în a doua zi a conferinței.
 
Detalii legate de organizarea evenimentului si informatii legate de inscriere gasiti in documentele anexat si pe site-ul CCD Sibiu, la adresa http://www.ccdsibiu.ro/index.php/noutati/259-conferinta-nationala-cdi-spatiu-al-lecturii-si-comunicarii
 
Inscrierea la actiune se face prin completarea formularul on-line 
Data limita a inscrierilor : 5 decembrie 2015 in limita a 120 de locuri.
 
Vă stăm la dispoziţie cu informaţii suplimentare la adresa: cdi.edu.ro@gmail.com  sau la telefon: 0269.230.259 și 0745.284.004.
 
In masura in care aveti posibilitatea de a transmite colegilor din judetul dvs. informatiile cu privire la organizarea conferintei, va rugam sa o faceti.
 
Informatii suplimentare vom posta si pe pagina Facebook : cdi.edu.ro / 
 
In speranta ca ne vom intalni in curand la aceasta actiune, va transmitem spor in activitatea dvs. 
 
Echipa de organizare
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: