Proiecte propuse pentru anul școlar 2016-2017de bibliotecar Crina Liliana Mareș

Proiecte propuse pentru anul școlar 2016-2017

de bibliotecar Crina  Liliana Mareș,

Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian”  din Constanța

Dragi colegi bibliotecari, vă propun trei proiecte la care puteți fi parteneri și coordonatori la nivelul instituției dvs.

Proiectele au ca obiectiv publicarea creațiilor originale ale elevilor și cadrelor didactice, care pot fi traduse și in engleză, germană, franceză, etc., cu tema ” Poezia mării” și ”Gânduri închise în caligrame”.

1.     Pentru proiectul ”Poezia mării” lucrările( în proză, poezie, teatru, haiku, pictură, grafică, crochiu, fotografie color) se trimit pe adresa crinaliliana@yahoo.com pană pe 28 februarie 2017. Culegerea cu ISBN va fi lansată pe 2 aprilie, când se vor acorda și premiile literare și artistice.

2.     Pentru proiectul ”Gânduri închise în caligrame” , lucrările( caligrame matematice, pictopoezie ) scrise pe calculator vor fi trimise pe adresa crinaliliana@yahoo.com  până pe 29 ianuarie 2017. Acestea vor fi publicate într-o broșură cu ISSN și se voa lansa cu ocazia zilei de naștere a poetului și matematicianului , mentor al școlii , Dan Barbilian, pe 18 martie 2017.

 

Pentru cei care doresc să primească fișele de înscriere și contractele de parteneriat se pot adresa la adresa de e-mail crinaliliana@yahoo.com.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: